Inspirerende Esther Open Ochtend met Jurjen ten Brinke op woensdag 14 februari

Jurjen ten Brinke komt woensdagochtend 14 februari naar de Oude Usselerschool in Enschede. Het belooft en inspirerende ochtend te worden over het thema Groeien door te delen; over getuigen als levensstijl. Deze ochtend wordt georganiseerd door de christelijke werkgroep Esther. De toegang is gratis, wel is er een collecte voor alle kosten die er zijn. Alle vrouwen zijn welkom.

20180214 Jurjen ten BrinkeEr is koffie en thee en er zijn diverse stands. De zaal is open om 08:45 uur. Het programma begint om 09:15 uur. De ochtend zal gehouden worden in de Oude Usselerschool, Usselerschoolweg 44 in Enschede en is voor rolstoelen toegankelijk.

Jurjen ten Brinke studeerde tropisch landgebruik en theologie en is sinds 2006 actief als kerkplanter in Amsterdam-Noord, waar hij oprichter is van de multiculturele gemeente Hoop voor Noord. Verder is hij bekend als ambassadeur van Tear. In het Overijsselse Kampen is hij opgegroeid. Nu is hij getrouwd met Marijke. Samen hebben ze vier kinderen.

De ochtend wordt georganiseerd door de Christelijke Werkgroep Esther. De werkgroep organiseert al vele jaren bijeenkomsten voor vrouwen uit de regio, met als doel hen te bemoedigen in hun geloof.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.esther-enschede.nl. Ook kunt u daar de vorige bijeenkomsten terug luisteren. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer
053-430.26.27 of het e-mailadres info@esther-enschede.nl.