Vrijwilligers

Binnen de St. Lambertus zijn er veel verschillende vrijwilligers actief. Zo hebben we mensen die als gastvrouw of -heer aanwezig zijn, zo hebben we mensen die de kerk schoon houden, misdienaars en acolieten, om nog maar niet te praten over alle koren.

Lijkt het u wat om ook een vrijwilliger te worden, neem dan gerust contact op met een van onderstaande personen.

Gastheren of vrouwen: 

Door op bepaalde tijden het parochiehuis open te stellen, kunnen wij mensen ontvangen en voor vragen te woord staan, een kopje koffie aanbieden en even bij praten. Lijkt het u wat om gastheer of gastvrouw te worden? Neem contact op met: Finie Blokhuis, 074-2505889 of mail naar: f.blokhuis@ziggo.nl.

Kerkschoonmaak:

De kerk moet natuurlijk gepoetst worden. AL jaren verzorgt een groepje dames dit werk. Graag zouden we deze groep willen versterken. Al naar gelang het aantal uren dat u kunt besteden, delen we u graag in. Neem contact op met: secretariaat, 074-2435514 of mail naar: lambertusbasiliek@gmail.com.

Misdienaars en acolieten:

Binnen de St. Lambertus hebben we een heel gezellig team van misdienaars en acolieten, maar er kunnen er best een paar bij. Lijkt het je wat om de pastoor te helpen tijdens de vieringen in de kerk? Neem contact op met Anne ten Heggeler, 074-2919352 of mail naar anne@tenheggeler.com.

Kinderen:

Binnen de St. Lambertus proberen we veel te doen voor de kinderen. Te denken valt aan kinderwoorddiensten, kindervieringen en kinderen bidden voor kinderen. Wilt u hierbij helpen of meer informatie? Neem contact op met: Liedeke ten Vregelaar, 074-2431918 of mail naar l.tenvregelaar@home.nl