Bruidjes

 

 

Zit je op de basisschool en vind je het leuk om mee te lopen dan ben je van harte uitgenodigd. Het lof is in oktober en wordt dan ongeveer vier keer gehouden, als je niet kan hoef je echt niet elke zondag mee te doen, maar het mag natuurlijk wel! In de maand oktober is er elke zondagavond om 18.00 uur een lof. Tijdens het bidden van de rozenkrans is er een processie waarin bruidjes mogen meelopen. Ze zingen ook samen hun eigen marialiedje.

Bruidjes in Kevelaer

 

Op een zaterdag eind augustus gaat er vanuit Twente elk jaar een bedevaart naar Kevelaer. Ook daar lopen in de processie bruidjes mee. Voor de bruidjes en misdienaars rijdt er een speciale bus wat altijd erg gezellig is. In Kevelaer hebben de kinderen een eigen verblijfsruimte en tussen de vieringen door is er genoeg tijd om leuke dingen te doen. Natuurlijk ben je niet alleen in Kevelaer. Er is de hele dag voldoende begeleiding om voor jullie te zorgen.

Een bruidje heeft, net zoals een echte bruid, altijd witte kleren aan. Heb je die niet, geen probleem, we hebben nog wel een mooie witte jurk voor je.

Wil je meer weten of wil je je opgeven? Neem dan contact op met onderstaande personen:

Liedeke ten Vregelaar
Telefoon: 06 21950258
E-mail: ltenvregelaar@home.nl

Marjolein Wielens
Telefoon: 074-3761761
E-mail: leo.wielens@home.nl