BRUIDJES OKTOBERLOF

In de maand oktober is er elke zondagavond om 18.00 uur een Marialof in de St. Lambertusbasiliek. Dit is een jaarlijkse traditie waarvoor we steeds weer nieuwe kinderen nodig hebben. Tijdens het bidden van de rozenkrans trekt een Mariaprocessie door de kerk.
Wij zijn op zoek naar kinderen die als bruidje hieraan mee willen doen. Het zou mooi zijn als de kinderen witte kleding dragen. Dit hoeft niet perse een jurkje te zijn, een witte broek of bermuda met een wit bloesje of T-shirt kan ook.
De Lambertusgeloofsgemeenschap heeft zelf een aantal witte jurkjes in bezit die geleend kunnen worden. Uiteraard zijn jongens ook van harte welkom. Deze uitnodiging is bestemd voor alle kinderen uit de Goede Herder parochie.
Het Marialof is op de zondagen  1, 8, 15, 22 en 29 oktober en de kinderen moeten dan om 17.45 uur aanwezig zijn. Opgave kan voor alle zondagen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen bekijken we of het mogelijk is elke zondag bruidjes mee te kunnen laten doen. In ieder geval zou het mooi zijn als er met het sluitingslof op zondag 29 oktober een grote groep kinderen mee kan lopen.

Aanmelding kan tot 1 oktober bij onderstaande adres:

Liedeke ten Vregelaar          06-21950258    liedeketenvregelaar@gmail.com