Afscheidsvieringen Pastoor Oortman

Na zeven en een half jaar gewerkt te hebben in de HH. Jacobus en Johannesparochie, Heilige Geestparochie en de Parochie De Goede Herder, heeft pastoor Marc Oortman, per 1 december a.s. een benoeming aanvaard van Z.E. kardinaal Eijk, aartsbisschop van Utrecht, in de Heilige Gabriel parochie te Didam en omstreken.

Pastoor Oortman neemt op vrijdag 23 oktober om 19.00 uur in de H. Stephaniskerk te Borne, op zaterdag 24 oktober om 19.00 uur in de H. Blasiuskerk te Delden en op zondag 25 oktober om 11.00 uur  in de St. Lambertusbasiliek te Hengelo afscheid in de Eucharistievieringen. Zondag 25 oktober om 18.00 uur, zal hij voorgaan in het Oktoberlof in de St. Lambertusbasiliek te Hengelo. Na de diverse vieringen zal er gelegenheid zijn om pastoor Oortman te bedanken en afscheid te nemen, met inachtneming van de RIVM regels.

In verband met de corona-regelgeving en het feit dat er beperkt plaats is in de diverse kerken, is het nodig dat u zich opgeeft voor één van de vieringen. Wij zouden het op prijs stellen als u de viering van afscheid in uw eigen parochie zou willen bezoeken.

U dient zich voor alle vieringen op te geven bij het secretariaat van het pastorale team: contact@pastoraalteam.nl of telefonisch van maandag tot en met woensdag tussen 10.00 uur – 12.00 uur, 074 – 3492212